VIDEO Ciolacu și Grindeanu au „tăvălit” conducerea Portului, la Constanța. „Activitatea, BLOCATĂ de VAGOANE ABANDONATE de zeci de ani, au crescut pomi prin ele!”

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, vicepremierul Sorin Grindeanu, se află marți la Constanța. Cei doi au descins inițial la Administrația Porturilor Maritime Constanța, unde au constatat, printre altele, faptul că zeci de vagoane abandonate de ani de zile blochează activitatea instituției. În contextul războiului din Ucraina, Portul Constanța trebuie să intre în logica profitului de moment și să funcționeze… eficient. Această lipsă de eficiență a Portului a fost subliniată de Grindeanu.

În prezența directorului general al APMC, Florin Goidea, Ciolacu și Grindeanu au… tăiat în carne vie, punând la zid conducerile APMC, CFR ș.a.m.d., fiind trasate o serie de misiuni:

Ministrul Grindeanu nu mai tolerează prezența vagoanelor abandonate ale CFR Marfă:

În ciuda tăvălirii directorului Goidea, al cărui mandat expiră în luna august, ministrul Grindeanu a vorbit totuși și despre… părțile bune ale Portului Constanța:

Deși scopul vizitei celor doi nu a fost de înlocuire a conducerii APMC, Sorin Grindeanu a explicat că nici despre… profit nu se poate vorbi, întrucât Administrația, întâi, trebuie să devină eficientă, conform noii viziuni a ministerului și care va fi implementată în perioada următoare:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *