VIDEO Chițac anunță PSD și PNL că scoate „săbiile pe masă”: „Îmi voi depune CANDIDATURA pentru Primăria Constanța!”

Senatorul constănțean Vergil Chițac, președinte al Asociației Constanța Altfel, a prezidat vineri seară o masă rotundă, care a avut scopul prezentării unui bilanț al asociației în ultimii doi ani.

CITEȘTE ȘI:

Zeci de susținători au participat la evenimentul organizat la un hotel din municipiu, la prezidiu fiind prezenți și Felicia Ovanesian, practic vârful juridic de lance al Constanța Altfel și Teodor Popa, membru fondator al Asociației. De asemenea, în public au mai fost prezenți și alți membri fondatori, precum fostul consilier local, Romeo Rezeanu.

În calitate de invitați, au mai participat președintele Asociației Casa Mării Negre, Dorin Popescu sau consilierul independent Andrei Popescu.

CITEȘTE ȘI:

Discuțiile de la bilanț la planuri de viitor au fost scurte și au dus la marele anunț al serii: Vergil Chițac și-a exprimat intenția de a candida ca independent la Primăria Constanța, la alegerile din primăvara anului viitor:

Asociația Constanța Altfel, potrivit lui Chițac, va avea în această luptă electorală o proiecție politică:

Potrivit Feliciei Ovanesian, intenția de a transforma Constanța Altfel într-un partid politic regional întâmpină dificultăți juridice, existând deja un precedent mai puțin plăcut pentru asociație:

După anunțul lui Chițac, a urmat o rafală de promisiuni politice: Constanța Altfel va fi un adversar atât pentru PSD, partidul care conduce administrația locală, dar și pentru PNL, care este, la Constanța, un partid complice al social-democraților:

Rezeanu: „Constanța va deveni un oraș în care nu-mi va mai plăcea să stau… dacă nu facem ceva!”

Chițac nu este singurul dezamăgit de PNL, fostul consilier Romeo Rezeanu arătând că a fost exclus din acest partid din motive invocate de senator: complice cu administrația locală. Rezeanu a amintit faptul că s-a luptat în comisia de urbanism a consiliului local, unde… din partea PNL, partid în care a fost membru, nu a venit nici un sprijin. Ulterior, a venit și… excluderea. Mai departe, Rezeanu și-a exprimat totala adeziune față de Constanța Altfel și obiectivele ei, întrucât orașul a devenit nefrecventabil din punct de vedere urbanistic și investițional:

Vergil Chițac a precizat că a efectuat un sondaj, din care nu a dorit să facă nici o prezentare, oferind o singură cifră: notorietate a Asociației Constanța Altfel de 46%.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.