VIDEO Chițac a reușit să DEA FOC Constanței: PROTEST de proporții al taximetriștilor, bulevardele blocate!

Consilierii locali municipali se reunesc vineri în ședința ordinară pe luna iulie. Așa cum ne-a obișnuit, primarul Vergil Chițac introduce pe ordinea de zi un nou regulament controversat, cel legat de taximetrie. Aflat în război și ură personală față de orice înseamnă Constanța, primarul Chițac a reușit să îi scoată și pe taximetriști din pepeni, care au organizat astăzi un protest de mari proporții, cum rar s-a mai văzut în orașul de la malul mării.

protest taxi 2

Inițial, Vergil Chițac ar fi dorit ca aceștia să se adune în jur de 100 de persoane, la Instituția Prefectului, deși protestul este îndreptat împotriva sa, nu a Guvernului. De altfel, protestele au fost bune pentru Chițac doar când l-au ajutat pe el, acum sunt interzise. Taximetriștii nu s-au lăsat impresionați și s-au adunat în număr foarte mare. Punctul de plecare a fost un complex comercial de pe varianta Constanței, aproximativ 450 de mașini – întinse pe o coloană de 7 km – au plecat pe arterele principale, pe care… practic, le-au blocat, în special în zona Primăriei Constanța.

Consilierii locali municipali vor vota astăzi un controversat regulament de taxi, despre care liderii de sindicate susțin că este făcut pe genunchi, copiat după un vechi regulament. Viceprimarul Ionuț Rusu nu a negociat nimic cu taximetriștii, susținând că nu va retrage proiectul de pe ordinea de zi, chiar dacă este destul de clar că PSD și USR se opun, deci șansele de adoptare astăzi sunt infime.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.