VIDEO Chesoi: „Sunt nemulțumit și revoltat de felul în care arată orașul”

Tudorel Chesoi este candidatul Alianței Național-Țărăniste pentru Primăria Constanța. Fost consilier local, Chesoi a început un război cu administrația locală, pe care o consideră depășită de realitățile din teren. Vechii țărăniști, excluși din PNȚCD, s-au reunit sub umbrela politică a ANT, iar la alegerile locale din acest an țintesc spre administrația locală.

Chesoi arată că orașul Constanța a rămas în urma multor orașe din țară și că se impune o resetare a urbei. Candidatul ANT a luat toate cartierele la pas și, în programul său electoral, punctează faptul că va pune accent, printre altele, pe curățenia orașului, amenajarea de parcuri și locuri de joacă în toate cartierele:

97452555 10217045761200350 3274771696862625792 n

Până în prezent sunt înscriși în cursa pentru Primăria Constanța primarul în funcție Decebal Făgădău (PSD); Vergil Chițac din partea PNL, Stelian Ion din partea USR, Mircea Titus Dobre (PRO România), Anton Traian-Antoniadis (Uniunea Elenă din România), Horia Constantinescu (PPU), Tudorel Chesoi (Alianța Național Țărănistă), Andrei Popescu (independent) și Nicoleta Ploscaru (independent). PMP și-a anunțat candidaturile în localitățile din județ, cu excepția Constanței, întrucât președintele Claudiu-Iorga Palaz este în negocieri cu PNL și USR în perspectiva unui pol de dreapta pentru alegerile locale.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *