VIDEO Caragheorghe (USR-PLUS Constanța): „A existat o înțelegere politică cu PNL și liberalii au ÎNCĂLCAT acordul. Noi susținem un liberal la RAEDPP, dar s-a RUPT filmul! Politic, vom REACȚIONA, PNL să se aștepte la ORICE!”

Consilierul local municipal din partea USR-PLUS, Dumitru Caragheorghe, a acordat un interviu pentru TOMIS NEWS legat de relația cu Horia Constantinescu – foarte contestat în ultima perioadă, dar și cu privire la relația cu liberalii constănțeni, pe fondul guvernării locale. USR-iștii constănțeni se simt trădați de liberali, întrucât a existat un acord politic, pe care liberalii… nu l-au respectat.

Pe scurt, USR-iștii constănțeni consideră că partea lor de agenți economici le-a fost furată, prin susținerea lui Horia Constantinescu de către primarul Vergil Chițac, iar viceprimarul USR Florin Cocargeanu este prins în offside; apoi vorbim și de acordul privind împărțirea direcțiilor subordonate. USR-PLUS a susținut un liberal la șefia RAEDPP, respectiv Stere Hira, iar în contrapartidă ar fi trebuit să primească… CT BUS. Numai că la CT BUS a fost numită recent o persoană din anturajul Chițac-PSD.

Pe 28 mai va avea loc ședința Consiliului Local Municipal și se așteaptă ca USR-iștii să respingă proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi. Dincolo de faptul că Dumitru Caragheorghe ne-a precizat că încă nu a primit proiectele de hotărâre, acesta ne-a subliniat faptul că revanșa politică va fi înfiorătoare, acesta subliniind faptul că liberalii „se pot aștepta la orice”.

Despre proiectele Consiliului Local, politica spațiilor verzi, demiterea primarului Vergil Chițac și colaborarea cu liberalii, consilierul local Dumitru Caragheorghe a fost amabil să ne detalieze în cadrul unui amplu interviu:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *