VIDEO Campania comunității elene „Crăciun 2020” s-a încheiat. Antoniadis: „Masa îmbelșugată pentru cei nevoiași va alina puțin din necazuri”

Comunitatea elenă Elpis Constanța organizează an de an – fie că vorbim de Crăciun sau de Paște – acțiuni caritabile în județ. În ciuda pandemiei, președintele comunității, Anton Traian Antoniadis, a organizat și anul acesta o acțiune caritabilă, însă, pentru evitarea infectării cu covid, donațiile nu s-au mai făcut la familii nevoiașe din mai multe localități, ci la două centre ale DGASPC Constanța.

Este vorba despre Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Sf. Luca din Negru Vodă și centrul de Îngrijire și Asistență de la Poarta Albă.

Acțiunea caritabilă a avut loc miercuri, 23 decembrie, iar Antoniadis a mulțumit joi „oamenilor cu suflet care au fost si de această dată alături de noi”.

Înainte de urările obișnuite, Uniunea Elenă din România, Comunitatea Elenă Elpis au desfășurat conform tradiției deja împământenite acțiunea de caritate cu ocazia Crăciunului. Trebuie să mulțumim de asemenea oamenilor cu suflet care au fost si de această dată alături și și-au adus contribuția, atât cât au putut prin sponsorizările și donațiile ce au fost atât de apreciate de cei cărora le-am făcut donațiile. De această dată, din cauza Covid a trebuit să facem donațiile nu către familii ci către 2 centre importante unde cei asistați au nevoie de căldură sufletească. Suntem siguri că acest Crăciun, masa îmbelșugată pe care o vor avea va alina puțin necazurile ce le au. Încă o dată, a fi creștin, a fi om, a demonstra că ai suflet nu este greu, important este să vrei. Tuturor, urăm ca aceste sărbători să vă aducă bucurie, așa cum și voi o dăruiți la rândul vostru. LA MULȚI ANI!”, a transmis Antoniadis.

donatie craciun

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.