VIDEO Bogdan Huțucă, REALES președinte al PNL Constanța. „Am creat o ECHIPĂ UNITĂ și primarii noștri sunt CAMPIONI la atragerea de fonduri europene!”

Au fost alegeri luni seară la PNL Constanța, pentru șefia organizației județene, dar și a Biroului Politic Județean. Președintele în funcție, deputatul Bogdan Huțucă, și-a depus mandatul și a candidat din nou, fiind reales cu 422 de voturi. La evenimentul de luni au participat președintele în funcție al PNL, Ludovic Orban și Florin Cîțu – premier.

În discursul său, Bogdan Huțucă a lăsat în urmă tensiunile socio-politice și s-a axat pe marea victorie liberală de la Constanța din 2020:

În ciuda simplității alegerilor, evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Au fost două proteste, unul al elevilor constănțeni – care au solicitat aplicarea legii privind transportul județean, protestul fiind inițial interzis de primarul Vergil Chițac, iar al doilea al AUR Constanța, care a demarat o serioasă campanie de demitere a primarului în cauză. Dincolo de tensiunile din platou, au fost nervi și pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Ludovic Orban s-a răfuit cu Vergil Chițac, iar președintele CJC, Mihai Lupu, a anunțat că îl susține pe Cîțu, pentru că i-a… promis bani.

În ceea ce privește BPJ, unde au candidat 16 persoane și 15 au fost alese, cea de-a 16-a persoană exclusă este… Ovidiu Cupșa, acesta fiind o victimă mai veche a liberalilor constănțeni, care astfel i-au transmis din nou un mesaj că… nu mai este acceptat printre ei.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.