VIDEO „Ayatollah-ul” Stelian Ion îi răspunde primarului Chițac: „Își creează dușmani imaginari, se luptă cu propria sa umbră!”

Liberalii constănţeni s-au reunit sâmbătă, 4 iunie a.c., la Casa de Cultură a Sindicatelor, în cadrul Comitetului de Coordonare Local 2022. În cadrul discursului, primarul Constanței, Vergil Chițac, a avut și o serie de aprecieri politice. Acesta nu mai vrea să audă de USR și, practic, i-a invitat să iasă de la guvernarea locală, din cauza ayatollah-ului de la București, respectiv Stelian Ion, dar s-a aplecat și asupra colaborării cu PNL. De la pupitrul evenimentului partidului – al cărui membru niciodată nu s-a considerat a fi – a avut și o serie de reproșuri asupra colegilor liberali.

Joi, USR Constanța a organizat o conferință de presă, iar deputatul Stelian Ion a arătat faptul că primarul Chițac ar trebui să se aplece asupra problemelor orașului și să nu își mai creeze dușmani imaginari. Stelian Ion a subliniat faptul că edilul în funcție continuă, practic, toate proiectele fostului primar Decebal Făgădău, nu există proiecte ambițioase așa cum le numește Chițac și ar trebui să renunțe la proiecte hilare, cum ar fi suma de 100.000 de euro pentru garda pretoriană de la statuia lupoaicei din centrul orașului:

În cadrul conferinței, Stelian Ion a mai arătat faptul că a simțit în campania electorală din 2020 că lui Vergil Chițac i s-a suflat în pânze din partea Serviciilor secrete, fiind un favorit al sistemului, dat fiind contextul geopolitic, care între timp s-a agravat. Deputatul USR a precizat în acest context faptul că susținerea nu este una inspirată, întrucât… nu se vede nimic benefic.

Recent, un sondaj de uz intern al USR Constanța a fost făcut scăpat. Acesta este realizat pentru municipiul Constanța și ar arăta intențiile de vot ale cetățenilor. Cifrele sunt, oarecum, apropiate de realitate dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale. Stelian Ion a vorbit și despre acest sondaj, arătând faptul că nu este surprins de prezența solidă a lui Decebal Făgădău, existând în acest sens o… explicație sociologică:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *