VIDEO Autoritățile, în ALERTĂ: Geantă suspectă pe un bulevard din Constanța (UPDATE)

UPDATE

PATRU alarme într-o zi! A fost alertă cu bombă la prefectura din Brăila. SRI verifică clădirea, în urma unui apel la 112. Pe de altă parte, pirotehniștii au fost chemați să verifice și un colet suspect descoperit la Constanța. La Brăila, reprezentanții SRI s-au deplasat pentru a verifica clădirea prefecturii. Apelul la 112 a fost făcut de pe o cartelă prepay. Persoanna care a sunat anunța că există o bombă în clădire. Programul la prefectură s-a terminat la ora 14.00, astfel că nu există personal în clădire.

O operațiune de urgență are loc și la Constanța. Ofițerii SRI și cei de la Poliție au fost alertați, după ce în zona mall-ului a fost găsit un colet suspect. O geantă suspectă a fost găsită în apropierea centrului comercial, iar procedurile cer ca pirotehniștii să se asigure că obiectul nu e un pericol pentru populație. Echipele pirotehnice ale SRI s-au deplasat la fața locului și au eliberat deja zona. Tot în această dimineața, la București și Giurgiu, 2 bagaje lăsate în zone publice au alertat autoritățile.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O geantă suspectă, aflată pe bulevardul Al. Lăpușneanu, la intersecția de la City Mall, a alertat joi autoritățile, care s-au mobilizat la fața locului. Evident, sunt prezenți și specialiștii pirotehniști ai SRI, alături de echipaje de Poliție și SMURD. Traficul în zonă este blocat.

Este a treia suspiciune de amenințare cu bombă în România, doar în cursul acestei zile. Alte două colete suspecte au fost cercetate de geniști, dar amenințarea s-a dovedit a fi falsă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că a fost găsită o geantă suspectă în municipiul Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în apropiere de intersecţia la City Park Mall. În zonă s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi de Poliţie. Zona a fost delimitată astfel încât pirotehniştii să poată verifica geanta.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *