Spread the love

Un autobuz al Regiei Autonome de Transport în Comun din Constanța (RATC), proaspăt pus în circulație, a fost atacat cu pietre de un grup de tineri, în timp ce se deplasa în cartierul Palazu Mare. Incidentul s-a petrecut joi seară, pe 31 ianuarie. O piatră a spart geamul din spate al mijlocului de transport în comun și l-a nimerit în plin pe unul dintre călătorii care aștepta să coboare în stație.

Secvențele au fost înregistrate de cele 8 camere de supraveghere din autobuz, iar suspecții sunt căutați acum de polițiști. Astfel, pe imaginile suprinse se poate vedea un grup de 6 indivizi. Șoferul încetinește pentru a opri în stație, iar bărbații aruncă piatra spre mijlocul de transport în comun. În acel moment se poate observa cum piatra lovește pasagerul care a avut ghinionul să stea chiar în dreptul geamului din spate. Conducătorul auto a oprit autobuzul, însă grupul de tineri a luat-o la fugă. Din păcate însă, acesta nu este singurul incident în care este implicat un mijloc de transport în comun, spun reprezentanții Primăriei Constanța. În aceeași seară, mai mulți tineri au aruncat cu ouă într-un alt autobuz care circula pe unul dintre bulevardele principale din Constanța.

„Facem cunoscut faptul că autobuzele dispun de 8 camere de luat vederi – 6 la interior și 2 la exterior, iar orice incident este înregistrat, înaintat organelor competente și va fi sancționat conform legii. Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *