VIDEO AUR se consolidează ca partid de… MASE! Simion: „NU avem președinți sau coordonatori! Aici se dă PUTEREA EXEMPLULUI”

Copreședintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor, George Simion, a anunțat sâmbătă seară o… premieră politică: formațiunea nu va avea președinți sau alte forme de conducere în teritoriu, cel puțin nu în viitorul apropiat, întrucât dorește să se consolideze pe traiectoria pe care a și plecat de altfel: partid de mase. Simion a anunțat deja că își va dona 90% din salariul său unei cauze civice, ulterior partidul a anunțat că nu va înghiți banii de la Autoritatea Electorală – subvenția de stat pentru partide, iar toate fondurile care gravitează în jurul formațiunii vor avea o traiectorie clară, civică și care urmează să fie anunțată.

În apelul de sâmbătă transmis de Simion, se subliniază faptul că partidul va rămâne unul patriotic și, având ca obiectiv actual lupta în Parlament împotriva partidelor clasice, cheamă sub drapelul său pe toți românii de bună credință:

Partidul nostru va trebui să crească durabil, cărămidă cu cărămidă, fără grabă. Propun o perioadă amplă de discuții interne, două luni de acum înainte, pentru a trece apoi la următorii pași strategici. Peste 40 000 de membri noi vor să intre în AUR. Toți oamenii sunt bineveniți, dar ca patrioți care vor să facă pentru Țară ceva. Cine se dorește președinte peste anumită zonă sau vrea un anumit beneficiu personal nu are ce căuta în rândurile noastre. Nu suntem nici pe departe perfecți, am făcut greșeli, unele provocate de lipsa de timp: important e că ele nu fost esențiale și am reușit să trecem cu mult pragul electoral despre care toți spuneau că nu îl vom trece. Acum e momentul să cântărim de zece ori și să tăiem o dată pentru că avem timpul necesar să o facem în interiorul nostru. Este important să continuăm să vorbim de la om la om, să convingem pe fiecare român în legătură cu AUR. Suntem limitați în resurse și avem doar 10% acum în Parlament dar nu avem nici o limitare în a reuși, pe viitor, să punem la conducerea acestei Țări oameni care merită. Și vom reuși”, a transmis Simion:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.