VIDEO AUR Constanța continuă să tundă iarba și să igienizeze orașul, Chițac fiind plecat într-un „binemeritat concediu”. Către Primărie: „Să vă fie RUȘINE!”

Militanții AUR Constanța au continuat, sâmbătă, să ofere o serie de lecții Primăriei Constanța, în privința spațiilor verzi, fiind a treia acțiune în acest sens în ultimele luni. Se vorbește la pereți cu Primăria când este vorba de igienizarea orașului și de întreținerea spațiilor verzi, acest ultim aspect fiind și subiectul care l-a parașutat pe primarul Vergil Chițac în fruntea municipalității, păcălind astfel 21.000 de constănțeni care l-au votat.

actiune aur 4
Parlamentarii Mateescu și Focșa

De atunci, din partea lui Chițac avem dopuri în urechi în fața criticilor – așa cum chiar el a precizat, bălăriile au ajuns la înălțimi de metri deja, gunoaie peste tot, regulamente peste regulamente – unul mai aberant ca celălalt, proteste de proporții și… în fața situației, primarul este plecat într-un binemeritat concediu, așa cum a anunțat ieri viceprimarul Ionuț Rusu, în ședința Consiliului Local Municipal, precedată de un protest cum nu s-a mai văzut în Constanța: 450 de taxiuri, pe o coloană de 7 km, care au blocat tot orașul!

Sâmbătă dimineață, câțiva militanți ai AUR, acompaniați de coordonatorul organizației municipale, Emil Letca și de deputatul Dumitru Viorel Focșa și senatorul Sorin Mateescu, au acționat în Piața Tomis III, unde au tuns iarna și au igienizat zona:

Amintim că AUR Constanța a inițiat un referendum de demitere a primarului Vergil Chițac, pentru indolența, aroganța, nesimțirea și ura acestuia față de constănțeni. Cei de la AUR au convingerea că – în ciuda viitoarelor piedici birocratice – în câteva luni, Vergil Chițac – cel mai slab primar din istoria democratică a Constanței – va fi trimis definitiv la Eforie și orașul va avea șansa reintrării pe o linie a dezvoltării.

actiune aur 3
actiune aur 2
actiune aur 1
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.