VIDEO AUR Constanța continuă igienizarea în municipiu, pentru că primarul Chițac… este prea important. „Îl DEMITEM pe amiralul inutil!”

Militanții AUR Constanța continuă acțiunile de tăiere a ierbii și de igienizare a municipiului Constanța, așa cum o fac de mai multe luni de zile. Sâmbătă, aceștia au fost în cartierul Poarta 6. Criticați intens de actuala administrație pentru că „ei fac circ”, cei de la AUR chiar rezolvă o treabă: taie iarba din tot municipiul Constanța, pentru că primarul municipiului, Vergil Chițac, a reziliat unilateral contractul de prestări servicii în acest sens. Astfel, sâmbătă, organizația municipală a AUR Constanța, condusă de președintele Emil Letca, a igienizat total zona din proximitatea fostului liceu NAVROM:

Noi facem aceste acțiuni pentru că suntem bărbați care ne întreținem familiile și nu mai dorim bălării, șerpi, broaște, țânțari și muște… Știm că domnul primar Vergil Chițac nu se mai suportă de importanță politică, dar nouă – constănțenilor – ne sunt afectate familiile. Facem gratis această treabă, de multe luni, pentru noi, constănțenii. (…) Am mai constatat ceva, noi avem inițiativa de demitere a primarului, în Poarta 6 s-a semnat în disperare, ne tot sună din KM 4-5 unde s-au pus ilegalele plăcuțe de taxare pentru locurile de parcare. Suntem sunați într-una de cetățenii de pe bd. Lăpușneanu, lăsați fără locurile de parcare, pentru că primarul în funcție a promis ceva și acum face exact invers. Nu vreau să fiu un factor nociv, dar primarul Chițac este urât de toți constănțenii, îl demitem pe primarul inutil!”, a spus președintele organizației municipale a AUR Constanța, Emil Letca, pentru TOMIS NEWS.

letca
Președintele organizației municipale AUR Constanța, Emil Letca

La acțiunea de sâmbătă au participat deputatul Dumitru Viorel Focșa și senatorii Sorin Cristian Mateescu și Evdochia Aelenei. Amintim faptul că AUR Constanța a demarat inițiativa de demitere a primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac. Inițiativele online sunt disponibile AICI și AICI!

evdochia
Senator Evdochia Aelenei

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *