VIDEO AUR Constanța a început strângerea de semnături pentru DEMITEREA lui Chițac! „Liberalii nu au decât să-și asume acest primar HAOTIC și PRAF, înconjurat de consilieri PROȘTI!”

Încă din luna februarie a acestui an, cei de la AUR Constanța au anunțat că vor demara un referendum de demitere a primarului municipiului, Vergil Chițac. De atunci și până acum, primarul Chițac a continuat nestingherit seria de regulamente haotice, fie că vorbim de spațiile comerciale, de taxi, gospodărire, locurile de parcare ș.a.m.d. Mai mult de atât, Vergil Chițac a precizat că își pune dopuri în urechi în fața criticilor constănțenilor, transformând orașul într-o adevărată cazarmă.

aur 3

Dacă în campania electorală se lăuda că este un protector al mediului de afaceri, zilele trecute i-a amenințat pe oamenii de afaceri din Portul Tomis: Băi băieți, vine Locala, vă promit! Totodată, Vergil Chițac s-a certat cu… absolut orice domeniu de activitate, cu mediul de afaceri, cu taximetriștii, cu asociațiile de proprietari, inclusiv cu toată stațiunea Mamaia care astăzi este complet goală, ca o tristă premieră pentru turismul constănțean. Vorbim de aceeași stațiune în care primarul Chițac a recomandat turiștilor să poarte papuci.

În ritmul ăsta, Chițac nu mai prinde Crăciunul…

Cei de la AUR au ajuns la capătul răbdării cu acest comportament arogant, primarul Chițac fiind – de departe – cel mai înjurat politician din istoria democratică a Constanței. Inițial, Primăria Constanța le-a refuzat amplasarea de cinci corturi prin oraș pentru strângerea de semnături, iar în prezent se redactează acțiunea în instanță. Tot referitor la aspectul juridic, toate regulamentele vor fi atacate de AUR în perioada următoare.

În paralel cu acțiunile juridice, AUR Constanța a ieșit sâmbătă în stradă. Prima acțiune: Piața Tomis III. S-a semnat ca la balamuc, în special din partea taximetriștilor, unii dintre ei și-au sunat colegii să vină de pe traseu ca să semneze. Acțiunea a continuat la City Park și în Parcul Tăbăcărie, unde cuplurile tinere au semnat cu două mâini.

aur 6
aur 5
aur 7

La acțiunea de sâmbătă s-au strâns aproape 1.000 de semnături în… trei ore și jumătate! „În acest ritm, Chițac nu mai apucă Crăciunul…”, ne-au precizat militanții AUR.

Pe lângă militanții AUR, la acțiune au participat și senatorul Evdochia Aelenei și deputații Dănuț Aelenei și Dumitru Viorel Focșa, care au strâns semnături cot la cot suprasaturat de arogantul Chițac, cocoțat în fruntea administrației locale. Potrivit lui Focșa, constănțenii au datoria să își repare greșeala de la alegerile locale de anul trecut și să își traseze singuri destinul:

Acțiunile AUR de strângere de semnături vor continua în tot orașul Constanța în zilele următoare, iar aceștia fac apel la constănțeni să aibă curaj. Odată referendumul demarat – și aprobat (30%+1 conform legii referendumului), la Constanța vor avea loc alegeri anticipate.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *