VIDEO AUR Constanța a dat buzna la alegerile PNL: I-au amintit primarului Chițac că va fi DEMIS

Liberalii constănțeni au avut alegeri luni seară, fiind prezenți președintele în funcție Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu, la conferința județeană candidând Bogdan Huțucă – practic fost și viitor președinte al PNL Constanța. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente, având loc două proteste, unul al elevilor constănțeni și altul al partidului AUR. Amintim că AUR-iștii constănțeni au demarat în forță procedura de strângere de semnături pentru demiterea primarului municipiului, Vergil Chițac.

protest aur

Peste 20 de militanți AUR, conduși de deputatul Dumitru Viorel Focșa și senatorul Sorin Cristian Mateescu, au protestat la Casa de Cultură a Sindicatelor și i-au întâmpinat pe Orban și Cîțu cu diverse scandări și pancarte, solicitând demisia celor doi:

Mesajul principal, însă, a fost adresat primarului Chițac, căruia i-au amintit că va fi demis din cauza stării dezolante a orașului și, totodată, i-au adus… papuci, întrucât acesta a recomandat recent turiștilor să poarte șlapi pentru a parcurge plaja mult prea extinsă a Constanței. Nu au apucat să îi înmâneze, pentru că Vergil Chițac a întârziat foarte mult la conferința județeană, aproximativ două ore, fugind practic de cele două proteste. Totodată, deputatul Focșa l-a abordat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, cu privire la o serie de nereguli din domeniul energiei.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.