VIDEO Apelul lui Simion (AUR): „Chemăm EXPERȚI, capabili să conducă! În partid se vine dacă vreți să DAȚI ceva pentru țară, NU să LUAȚI!”

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a făcut duminică seară un nou apel. După ce ieri a anunțat o premieră politică, faptul că partidul nu va avea, cel puțin nu în următoarea perioadă, președinți în teritoriu sau coordonatori, astăzi Simion a vorbit despre experții capabili să conducă țara. În proces de consolidare ca partid de mase, AUR așteaptă în rândurile sale oameni care vor să dea pentru țară, nu să ia:

Mulți dintre noi suntem orgolioși. Trebuie să lăsăm orgoliul la o parte și să luptăm pentru țară. Fac un apel: în următoarele două luni să spuneți cum vedeți proiectul politic AUR! Nu toată lumea care se înscrie devine automat membru, țin mult la calitatea viitorilor membri, o să treacă printr-o școală politică, vreau să aibă acțiuni la activ. În campania trecută am făcut greșeli, inclusiv cu oameni în care am avut încredere și s-a dovedit că nu trebuia. Dacă ținem la scopul inițial, o să reușim să schimbăm țara. Încep o consultare care se va desfășura cu fiecare membru: Cum vedeți AUR în următorii ani?”, a spus George Simion:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *