VIDEO Antoniadis și-a lansat CANDIDATURA pentru Primăria Constanța. „Alegerile locale sunt despre gospodarul orașului, nu despre viziunea politică”

Președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton Antoniadis, și-a lansat oficial, joi seară, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Constanța. Antoniadis beneficiază de sprijinul Uniunii Elene din România și, la evenimentul de joi seară, a fost prezent și președintele acestei formațiuni, deputatul Dragoș Zisopol.

antoniadis zisopol 1

Zisopol a arătat că lista de candidați a comunității elene din Constanța a fost votată în unanimitate, în cadrul unui Congres, de toți grecii din România. De asemenea, spre final, Zisopol i-a oferit lui Antoniadis un cadou, o icoană cu Sfânta Sofia, reprezentare deloc întâmplătoare dată fiind situația Hagiei Sophia din Istanbul, redevenită recent moschee din dispoziția președintelui Turciei, Recep Erdogan, spre stupefacția creștinătății ortodoxe.

Candidatul comunității elene a precizat că raționamentul candidaturii sale nu are nici o legătură cu politica, cu ideologia sau cu viziunea politică, alegerile locale fiind cele care desemnează gospodarul orașului, managerul care se apleacă asupra problemelor tuturor:

Cei doi lideri ai grecilor din România au încheiat evenimentul de joi seară în stil tradițional, spărgând farfurii:

Programul electoral al lui Antoniadis pune accent pe accesarea de fonduri europene, continuă cu anveloparea blocurilor prin parteneriat cu asociațiile de proprietari, transformarea orașului în SMART CITY – semafoare inteligente, panouri solare pentru iluminat stradal ș.a., noi forme de turism – universitar, medical, business; internaționalizarea orașului prin linii maritime pe Marea Neagră cu plecare din Constanța, actualizarea sistemului de parcare mergând spre verticală, preluarea de către Primărie a clădirilor de patrimoniu și refăcute pentru a fi convertite în centre culturale, renașterea centrelor de copii și juniori din centrele sportive ș.a.m.d.

Pentru Primăria Municipiului Constanța, se vor duela primarul în funcție Decebal Făgădău (PSD); Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS, Anton Traian-Antoniadis (Uniunea Elenă din România), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU – SL), Tudorel Chesoi (Alianța Național Țărănistă), Corina Martin (PER), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Constantin Frățilă (Liga Organizată a Regiunilor Drepte), Mohammad Murad (independent) și dr. Reșit Ayla (independent).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *