VIDEO Antoniadis, despre Forumul Minorităților lansat de PNL: „Va deveni realitate, dar îl vor face minoritățile”

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă; candidații la Consiliul Județean – Mihai Lupu și pentru Primăria Constanța – Vergil Chițac au încheiat un acord politic cu Uniunea Democrată a Turco-Tătarilor Musulmani din România. Cei trei lideri liberali, alături de președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, au organizat joi o conferință de presă în cadrul căreia au anunțat, oficial, funcționalitatea acestui protocol. Detalii, AICI!

Întrucât doar UDTTMR a participat la conferința de joi, se pune problema celorlalte minorități, iar Bogdan Huțucă a arătat că acestea se pot alătura și după alegerile locale, iar unele dintre ele nu s-au raliat până acum întrucât sunt angrenate deja într-un propriu drum electoral (ex.. comunitatea elenă – n.r.).

La scurt timp după conferința liberalilor, președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton Antoniadis, și-a lansat oficial candidatura pentru funcția de primar al municipiului. Detalii, AICI! Cu prilejul conferinței, Antoniadis, susținut în campania electorală de mai multe minorități locale, a făcut o serie de aprecieri față de inițiativa PNL Constanța. Astfel, Forumul Minorităților este o idee mai veche și care trebuie pusă în practică de minorități și nu de partide politice. Totodată, Antoniadis a mai precizat că acest Forum, fie sub egida PNL, fie fără, va fi o realitate, concluzionând că ideea aparține lui Nicolae Artion, președintele comunității rușilor-lipoveni Constanța Galuboe More:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *