VIDEO Antoniadis a depus dosarul de candidatură pentru Primărie: „Echipa mea iubește Constanța mai presus de oricine altcineva!”

Președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton Antoniadis, a depus duminică, de la 13:00, dosarul de candidatură și listele de susținători pentru funcția de primar al municipiului. Antoniadis, candidat al Uniunii Elene din România, este una din opțiunile din afara zonei partidelor mari, aspect care s-a văzut duminică la Autoritatea Electorală – Biroul Județean Constanța, membrii comunității fiind o adevărată echipă de entuziaști:

antoniadis 2
sustinatori antoniadis
antoniadis 5

Înainte de depunerea candidaturii, membrii comunității elene au participat la slujba de duminică de la biserica Metamorphosis.

metamorphosis

Uniunea Elenă din România a depus 3.000 de semnături de susținere la Constanța, pe care Antoniadis le-a obținut exclusiv din… om în om, fără corturi, panouri, prin online, deși ar fi avut la îndemână aceste posibilități.

antoniadis 1

La Biroul Electoral, Antoniadis a dat nas în nas cu liberalii și cu tot alaiul de partid, care au fost nevoiți să stea la coadă până la finalizarea procedurilor pentru candidatura comunității elene. Antoniadis a precizat că, în această luptă electorală, echipa sa este plină de zel și iubește Constanța mai presus de oricine altcineva:

Pentru Primăria Municipiului Constanța, se vor duela primarul în funcție Decebal Făgădău (PSD); Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian-Antoniadis (Uniunea Elenă din România), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU – SL), Tudorel Chesoi (Alianța Național Țărănistă), Corina Martin (PER), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Constantin Frățilă (LORD), Mohammad Murad (independent), Mihai Șurghie (independent) și dr. Reșit Ayla (independent).

Până în prezent, Horia Constantinescu, Claudiu Palaz și Anton Antoniadis și-au înregistrat candidaturile la Autoritatea Electorală – Biroul Județean Constanța.

Alegerile locale din acest an vor avea loc pe 27 septembrie.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *