Spread the love

Consilierul local independent Andrei Popescu își dorește un nou mandat în administrația Constanței. Astfel, în premieră pentru TOMIS NEWS, acesta și-a anunțat sâmbătă intenția de a candida pentru Primăria Constanța, din aceeași ipostază, adică independent.

Andrei Popescu este reticent în privința unificării dreptei și, astfel, consideră că proiectele pe care le are ar avea o șansă dacă duce personal bătălia politică și nu în urma unor negocieri care, momentan cel puțin, duc nicăieri:

Până în prezent, se vor duela pentru Primăria Constanța primarul în funcție Decebal Făgădău (PSD); Vergil Chițac din partea PNL, Stelian Ion din partea USR, Mircea Titus Dobre (PRO România), Anton Traian-Antoniadis (Uniunea Elenă din România), Horia Constantinescu (PPU), Tudorel Chesoi (Alianța Național Țărănistă), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent) și Mohammad Murad (independent). PMP și-a anunțat candidaturile în localitățile din județ, cu excepția Constanței, întrucât președintele Claudiu-Iorga Palaz este în negocieri cu PNL și USR în perspectiva unui pol de dreapta pentru alegerile locale.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *