VIDEO America, sub TEROARE, de Ziua Națională: Doi polițiști, împușcați. Mii de oameni, disperați pe străzi (UPDATE)

UPDATE

Trei persoane au murit, iar alte șapte sunt rănite într-un schimb de focuri de armă în masă la o petrecere de cartier din Gary, marți, imediat după miezul nopții, anunță CNBC. Poliția din Gary a declarat că ofițerii au fost trimiși la blocul 1900 de pe Missouri Street în jurul orei 12:46 pentru mai multe persoane cu răni prin împușcare. La sosire, ofițerii au descoperit trei persoane fără răspuns și alte șapte persoane cu răni prin împușcare, a declarat poliția.

Marquise Hall, în vârstă de 26 de ani, din Lafayette, Indiana, Ashanti Brown, în vârstă de 20 de ani, din Olympia Fields, Illinois, și Laurance Magnum, în vârstă de 25 de ani, din Merrillville, Indiana, au fost declarați morți la fața locului de către biroul medicilor legiști din Lake County. Unele dintre victimele împușcate s-au autotransportat la spitalele din zonă – altele au fost transportate cu ambulanța, a precizat poliția.

Din cauza enormității scenei, a fost solicitat ajutor reciproc de la agențiile de poliție din jur. Ancheta este în curs de desfășurare.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un nou atac armat a avut loc în SUA, de Ziua Națională. Doi ofițeri de poliție au fost împușcați în zona Ben Franklin Parkway în timpul festivităților din 4 iulie. Atacatorul a tras de pe blocul 2500 din Spring Garden Street, în jurul orei 21:45. Cei doi ofițeri au fost loviți în momentul în care au început focurile de artificii. În momentul în care au realizat că se trage cu o armă de foc, mii de oameni au început să alerge disperați pe străzi. De asemenea, tot ieri, un tânăr de doar 20 de ani a deschis focul la Chicago, de Ziua Națională. El a ucis 5 persoane și alte 19 au fost rănite.

https://www.youtube.com/watch?v=OJxAgFl1AQ4&feature=youtu.be

Autoritățile din Illinois au anunțat arestarea suspectului care a ucis 6 oameni și a rănit alții peste 20 în timpul paradei de 4 iulie. Conform datelor, atacatorul este Robert E. Crimo III, zis Bobby, de 22 de ani, „din regiune”, informează CNN. Autoritățile au spus că Crimo a fost depistat de un ofițer din North Chicago care a încercat să oprească traficul.

„Fiți foarte vigilenți, această persoană este un fugar. Este considerat înarmat și foarte periculos”, a avertizat unul dintre purtătorii de cuvânt ai poliției.

Crimo a condus ofițerii într-o scurtă urmărire cu mașina înainte de a fi oprit. El a fost arestat fără incidente și va fi transferat la departamentul de poliție din Highland Park. Anterior FBI-ul a declarat că: „El este căutat pentru presupusa sa implicare în împușcarea mai multor persoane la o paradă de Ziua Independenței din Highland Park, Illinois”

Pe paginile sale de internet, individul este prezentat drept un muziciandin Chicago cu numele „Awake the rapper”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *