Spread the love

Alianța USR – PLUS Constanța a organizat joi o conferință de presă în cadrul căreia au fost lansați candidații formațiunii pentru primăriile Cumpăna, Eforie și Agigea. Cu acest prilej, candidatul Alianței pentru Primăria Constanța, deputatul Stelian Ion, și-a exprimat din nou dezamăgirea față de liberalii constănțeni, întrucât discuțiile privind debarcarea administrației PSD nu avansează în nici un fel. Stelian Ion a atras atenția că o colaborare mai poate fi stabilită doar până la sfârșitul acestei luni, altfel vor urma drumuri separate:

Potrivit cercetărilor sociologice efectuate de USR, sunt doar trei candidați cu șanse pentru municipiu, respectiv primarul în funcție, Decebal Făgădău; candidatul PNL – senatorul Vergil Chițac și Stelian Ion. Potrivit deputatului, nici unul dintre aceștia nu se află într-o poziție favorabilă față de ceilalți doi, însă el are… potențialul cel mai mare de creștere:

Stelian Ion a mai subliniat că invitația către PMP Constanța este și astăzi fără răspuns, însă, ca să tranșeze discuțiile, candidatul Alianței a arătat că, de fapt, electoratul USR-PLUS nu este încântat de ideea unor alianțe politice pre-electorale:

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *