VIDEO Alianța USR – PLUS și-a lansat candidații pentru primăriile Cumpăna, Eforie și Agigea

Liderii Alianței USR – PLUS Constanța, respectiv președintele organizației județene a USR, Remus Negoi și candidatul Alianței pentru Primăria municipiului, deputatul Stelian Ion, au lansat, joi, candidații pentru primăriile Cumpăna, Eforie și Agigea.

La Cumpăna, o alianță a dreptei este improbabilă, în contextul în care candidatul USR – PLUS, George Vasile, și-a exprimat dezamăgirea față de președintele organizației locale a PNL și la rândul său candidat, George Tufă. Astfel, pe fondul neînțelegerilor dintre USR și PNL, este foarte probabil ca Mariana Gâju să mai bifeze un mandat la cârma primăriei. George Vasile a vorbit joi despre problemele penale ale unor angajați ai primăriei Cumpăna, arătând că trebuie o… schimbare:

Pentru Eforie, Carmen Mardale are o misiune și mai grea. Dacă la Cumpăna alianța USR – PNL stă sub semnul întrebării, în stațiune lucrurile sunt aproape imposibile: actualul primar, Robert Șerban, practic nu are nevoie de nici o alianță, plecând din pole position cu un avantaj enorm față de ceilalți candidați. De altfel, la Eforie PSD aproape că nu există, în ciuda unei lansări recente fără mare ecou, apoi se vehiculează și alte înscrieri în cursă de răsunet, precum Gigi Chiru, dar și Ionuț Anghel (PMP), care nu stă deloc prost în localitate:

De departe, cel mai bătăios dintre candidații lansați joi este Gabriel Ciobanu, care duce un război în toată regula cu actualul primar, Cristian Maricel Cîrjaliu. Ciobanu a reclamat, printre altele, că primarul Cîrjaliu dorește să îi… demoleze casa. Punctul slab, în ciuda entuziasmului lui Ciobanu, îl reprezintă mobilizarea activului de partid, Alianța USR – PLUS având la Agigea doar… 23 de membri:

Odată cu lansarea candidaților pentru primării, zona județeană a Alianței l-a promovat joi și pe unul din candidații pentru Consiliul Județean, precum Edward Nedelcu:

În final, Stelian Ion a arătat că în mai multe localități din județ actualii primari ar trebui să facă un pas în spate. Dincolo de presupusele probleme penale, imaginea publică a acestora este destul de șifonată, iar candidații USR – PLUS ar merita o șansă, fiind oameni ancorați în realitățile comunităților pe care doresc să le conducă:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *