VIDEO Alianța USR-PLUS l-a lansat pe Bogdan Moșescu pentru Primăria Medgidia. „Vrabie ar trebui să facă un pas în spate pentru a-și rezolva problemele penale”

Alianța USR – PLUS l-a lansat, miercuri, pe Bogdan Moșescu pentru Primăria Medgidia la alegerile locale din acest an. Moșescu este fostul city manager al orașului, în perioada 2016 – 2019, a părăsit primăria condusă de Valentin Vrabie și acum a îmbrățișat un traseu… politic.

Dacă președintele USR Constanța, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Remus Negoi, a salutat înregimentarea unui tânăr pentru o astfel de bătălie, vicepreședintele USR, candidat al formațiunii pentru Primăria Constanța, deputatul Stelian Ion, a fost mult mai vehement. Acesta a subliniat problemele penale ale actualului primar, care ar trebui să îl determine pe Vrabie să se retragă din cursa electorală:

Moșescu și-a propus, printre altele, să reia proiectele pe fonduri europene pe care le-a depus și care au fost pierdute de actuala administrație:

Lupta la Medgidia este strânsă. Primarul în funcție se numără printre candidații cu șanse, la fel și candidatul PSD – Luminița Vlădescu, dar și candidatul PRO România – Dumitru Moinescu și, mai nou, Bogdan Moșescu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.