VIDEO ADD, angrenată în construcția viitorului spital de la Constanța. Lupu: „Orice instituție aflată în colaborare sau în subordinea CJC se va implica în acest proiect!”

Spital construit de la zero în Constanța, care va prelua integral activitatea actualului Spital Județean de Urgență, a anunțat miercuri președintele Consiliului Județean, Mihai. Lupu. Recent, Guvernul României a pus la dispoziția Constanței terenul aferent construcției, în baza proiectului propus de Consiliul Județean. În acest context, Lupu a organizat o conferință de presă, în timpul căreia a vorbit despre intrarea în linie dreaptă a proiectului privind construirea unui nou mare spital la Constanța. Viitoarea unitate medicală va prelua în totalitate activitatea actualului Spital Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Cu acest prilej, șeful Consiliului Județean a transmis faptul că Asociația de Dezvoltare Durabilă a județului Constanța, condusă de Ana-Maria Vătămanu, prezentă la conferința de miercuri, va fi implicat în proiectul privind viitoarea unitate spitalicească:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.