VIDEO Activitatea Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. „Aproape în fiecare zi pleacă acasă un pacient vindecat”

„Aproape în fiecare zi, câte un pacient internat cu noul coronavirus, COVID-19, pleacă acasă negativ, vindecat”, anunță, vineri, cadrele medicale ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Personalul medical al spitalului este la datorie 24/24, iar pacienții, susțin medicii și asistentele, sunt pe un curs bun.

„Dispunem în acest moment de echipament de protecție achiziționat de Primăria Municipiului Constanța. Spitalul este pregătit, primii dintre pacienții care s-au internat cu această afecțiune încep să se negativeze și aproape în fiecare zi, câte un pacient pleacă acasă negativ, vindecat. Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța este unul dintre cele 7 spitale desemnate de Ministerul Sănătății pentru a deservi patologia pacienților internați cu noul coronavirus. Suntem la datorie, toți pacienții care au fost până acum sunt pe un curs bun, facem în continuare eforturi. Suntem cadre medicale, medici, asistente, infirmiere, cu toții am depus un jurământ, am depus un jurământ că o să îngrijim pacienții în orice condiții și aș vrea să mulțumesc tuturor colegilor mei care au înțeles că aceasta este misiunea noastră. Ne-am reorganizat, am refăcut toate circuitele spitalului pentru a putea primi acești pacienți, să le asigurăm asistență medicală și tot personalul medical să fie protejat”, a declarat directorul medical al spitalului, dr. Claudia Cambrea.

Spitalul de Boli Infecțioase mulțumește tuturor cadrelor medicale care și-au arătat intenția de a veni să lucreze în unitatea medicală dar și celor care au donat materialele necesare desfășurării actului medical în bune condiții.

Este nevoie în continuare de personal medical, asistente, medici, biologi și chimiști pentru laboratorul de analize și secția de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. Detalii la adresa de e-mail contact@infectioaseconstanta.ro, sau pe https://infectioaseconstanta.ro/

VIDEO realizat de Primăria Constanța, SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECȚIOASE:

CITEȘTE ȘI:

DONEAZĂ pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța!

Containere dotate cu toate utilitățile, amplasate la Spitalul de Boli Infecțioase, pentru cadrele medicale

Primăria Constanța a amenajat nou centru pentru oamenii străzii

Primăria dezinfectează cu un atomizor de mare capacitate toate bulevardele și străzile din Constanța

EXCLUSIV Echipamente tehnice achiziționate pe fonduri europene și repartizate la ISU Dobrogea

RAEDPP a demarat o amplă operațiune de dezinfecție în cartierul Henri Coandă

Donațiile pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pot fi aduse la sediul Primăriei Constanța

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.