VIDEO Acte de vandalism înregistrate și în autobuzele noi. RATC face apel la spiritul civic al constănțenilor

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța face apel la spiritul civic al cetățenilor ca urmare a actelor de vandalism înregistrate și în autobuzele noi.

Potrivit RATC, luni, un puști grăbit a urcat în mijlocul de transport în comun, s-a așezat pe primul scaun liber, a scos un marker din buzunar și a mâzgălit pervazul. Totul a fost surprins de camerele de luat vederi din noile autobuze achiziționate de Primăria Municipiului Constanța.

„Pentru a proteja identitatea minorului imaginile au fost procesate, dar întregul pachet filmat cu cele 8 camere interne și externe, va fi înaintat de către reprezentanții R.A.T.C. poliției, pentru identificarea persoanei și stabilirea sancțiunii. Pe lângă pagubele rezultate din înlocuirea pieselor distruse sau deteriorate, R.A.T.C. înregistrează pierderi şi în urma imobilizării autobuzelor. Vă rugăm să nu tolerați distrugerea sau vandalizarea autobuzelor și să anunțați conducătorul auto. De asemenea, vă încurajăm să sunați la dispeceratul Direcției Generale de Poliție Locală la telefoanele 0241 484 205 sau 0799 606 142 (WhatsApp), la dispeceratul R.A.T.C. sau la numărul călătorului 0241 694 960”, precizează reprezentanții RATC.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE
error0

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*