VIDEO Accesul pe plajă, doar pe șezlong. Stelian Ion: „Urmează să primim o listă cu firmele de la care să închiriem pe perioada verii?”

Premierul Ludovic Orban a comunicat, joi seară, în cadrul ședinței de Guvern, lista măsurilor de relaxare care vor intra în vigoare de la 1 iunie. Per ansamblu, se vor redeschide terasele, va fi permis accesul pe plaje, se reiau activitățile sportive competiționale, dar fără public, iar spectacolele vor avea loc în… condiții speciale.

O problemă, însă, o reprezintă accesul pe plaje, unde se va sta doar pe șezlong, între șezlonguri trebuie păstrată o distanță de cel puțin 2 metri, iar intrarea și ieșirea de pe plajă se va face organizat, în baza unor reguli stabilite de autorități, pentru a nu se crea „busculade”, așa cum a confirmat, vineri, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Măsura este criticată vehement, fiind considerată drept abuzivă și discriminatorie. În acest sens, deputatul constănțean al USR, Stelian Ion, a precizat vineri că o va ataca în instanță:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *