VIDEO: A insistat până a primit: comisarul șef al CJPC, Horia Constantinescu, bătut măr la Neptun, de față cu Poliția și Jandarmeria!

Este foarte probabil ca administratorul tavernei Zorbas din Neptun să aibă parte de dosar penal pentru agresiune împotriva comisarului șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța, Horia Constantinescu. Numai că ceea ce s-a întâmplat miercuri este îndeplinirea unei dorințe pe care Horia Constantinescu și-a dorit-o insistent.

„Mie îmi place bătaia. Luată, dată, ce mai contează?” Este expresia lui Horia Constantinescu din urmă cu o lună când a năvălit în domiciliul unor vânzători ambulanți de porumb, expresie adresată în autoturismul de serviciu, de față cu o colegă, adică o femeie care și-ar fi dorit orice, numai bătaie nu… Norocul a făcut ca femeia să scape nevătămată din acea năvălire a lui Horia Constantinescu, cel care a primit bătaia îndelung cerută, miercuri, la terasa Zorbas, din Neptun.

Acum este victimă, Horia Constantinescu demonstrând încă o dată că singurul său obiectiv este cel al imaginii personale și nu al eficienței. Comisarul șef se plânge acum de dinții sparți și scrie plângeri la Poliție, pentru că a primit bătaia de care s-a lăudat că o dorește.

Constantinescu s-a prezentat după agresiune la Poliţia Neptun, unde declară că lui şi colegilor le-au fost smulse telefoanele, pentru că intraseră filmând în unitate. Comisarul șef dorea să închidă terasa, iar reprezentanții localului au insistat că prezența comisarilor CJPC este un abuz, aspect care reiese din filmare. Insistența lui Constantinescu a dus de la agresiuni verbale la agresiuni fizice.

CITEȘTE ȘI:

Horia Constantinescu, genul de personaj despre care credeam că am scăpat

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*