VIDEO A început etapa a doua a procesului de vaccinare anti-covid. Doar 5 din cele 18 centre, funcționale la Constanța

Astăzi a început la Constanța etapa a doua a procesului de vaccinare anti-covid, iar persoanele programate la spitalul modular instalat pe stadionul Portul au început să se prezinte încă de dimineață, în funcție de ora programării. Potrivit directorului DSP Constanța, Cristina Schipor, la unitatea de la stadionul Portul, astăzi, sunt programate 480 de persoane:

Potrivit directorului DSP, din cele 18 centre de vaccinare din județul Constanța, doar 5 sunt funcționale în prezent. De asemenea, Primăria Constanța a dat asigurări că până la finalul acestei săptămâni va fi funcțional și centrul de la Pavilionul Expozițional:

Platforma cu programări pentru vaccinare anti-COVID a fost din nou nefuncţională, luni dimineaţă, astfel că medicii din centrele de vaccinare nu pot accesa listele celor programaţi. Serviciul de Telecomunicaţii Speciale precizează că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice apărute în această dimineață.

Echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil. Vom reveni cu informații de îndată ce platforma va fi disponibilă pentru public. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis STS.

În urma analizei tehnice s-a constatat că aplicația Registrul Electronic Național pentru Vaccinări furnizează date cu intermitențe către aplicația de programare la vaccinare. Specialiștii STS colaborează cu echipa tehnica ce gestionează RENV pentru remedierea situației”, a transmis ulterior STS.

Număr total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020) este de 204.185 persoane vaccinate, din care 875 persoane vaccinate cu rapel”, a anunțat duminică Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.