VICTORIE de proporții a primarului Chițac: A mai asfaltat o alee…

Zona delimitată de strada Traian, strada Mihai Viteazu și bulevardul Fedinand se află în plin proces de reabilitare și modernizare, anunță miercuri Primăria Constanța. Infrastructura rutieră și cea pietonală sunt reconfigurate pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din zonă. Lucrările sunt corelate cu instituirea regimului de sens unic pe aleea Lupeni, pe porțiunea de drum care înconjoară locul de joacă.

aleea Lupeni 6

Potrivit municipalității, traseele pietonale sunt recondiționate prin montarea bordurilor noi iar suprafața deteriorată este pregătită pentru asfaltare. Simultan, se construiesc noi zone destinate circulației pietonilor. Carosabilul urmează să fie reabilitat prin lucrări de asfaltare. Totodată, se intervine asupra zonelor cu spațiu verde care sunt reamenajate, după ce au fost efectuate lucrări de igienizare. S-a cosit iarba, s-a tuns gardul viu iar resturile vegetale au fost colectate.

Facem apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *