Spread the love

Viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu, a organizat astăzi o întâlnire de lucru cu privire la stadiul proiectelor de modernizare și extindere a rețelei de energie electrică în mai multe zone ale orașului, la care au participat reprezentanți ai Direcției Urbanism, Biroului Infrastructură și Rețele Urbane. Eficiență energetică și ai Direcției Patrimoniu și Cadastru. Mai exact, potrivit municipalității, vorbim despre zona Comarnic, anumite străzi din cartierele Veterani și Palazu Mare, zona Dedeman și zona CFR Palas.

Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Enel Distribuție Dobrogea, a identificat cele mai bune soluții pentru creșterea capacității și acoperirea eficientă a nevoilor existente și a celor identificate în baza planurilor urbanistice zonale elaborate și aprobate pentru construcții noi. Mare parte dintre acestea au destinația de locuință și sunt realizate atât pentru zone noi ale orașului, cât și pentru cartierele vechi.

În ultimii ani, Primăria Constanța a avut o preocupare constantă pe acest subiect, actualizându-se permanent inventarul nevoii reale pentru asigurarea de utilități. Proiectele sunt deosebit de complexe, iar autoritatea locală are în vedere inclusiv potențialul de dezvoltare a zonelor respective, precum și creșterea atractivității pentru zonele menționate.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *