Viceprimarul Dumitrașcu de la Năvodari, AMENDAT pentru încălcarea legislației electorale. „Membrii TUTUROR partidelor au făcut la fel, sunt singurul amendat din tot județul!”

Polițiștii din Năvodari s-au autosesizat după ce un bărbat a continuat campania electorală pe o rețea de socializare. Aceștia ar fi îndemnat alegătorii să voteze anumiți candidați la Camera Deputaților și la Senat. Bărbatul a fost amendat cu 4.500 de lei.

Este vorba despre… viceprimarul orașului Năvodari, Costel Dumitrașcu, din partea PMP.

Când am văzut procesul verbal și am cerut explicații privind modul în care au constatat acest lucru, mi s-a arătat un print-screen cu profilul meu de facebook unde aveam o poză cu „ȘI EU VOTEZ ECHIPA BĂSESCU-PALAZ”. Acea poză a fost postată pe facebook în timpul campaniei electorale, la fel ca și alte zeci de poze și postări prin care îndemnam oamenii să voteze cu partidul din care fac parte! Acum ce facem, toți membrii partidelor trebuie să ștergem ce am postat și distribuit în timpul campaniei electorale de teamă să nu fim sancționați? Să ștergem și postările din campaniile din 2016? Voi contesta procesul verbal în instanță pentru că mie unul nu mi se pare corect. În plus, din câte am citit în comunicatul dat de IPJ, sunt singura persoană sancționată pentru acest lucru din tot județul. Iar postări ca ale mele au membrii tuturor partidelor!”, a transmis viceprimarul Dumitrașcu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *