Viceprimarul Cocargeanu, EVACUAT din Primărie, pentru că Felicia Ovanesian vrea… birou!

Circ mare în Primăria Constanța în aceste zile. Birourile nu mai fac față orgoliilor și se lasă cu… solicitări de exilare. Precum poetul Ovidiu, viceprimarul Florin Cocargeanu – din partea USR, tocmai pentru că reprezintă acest partid, este perceput drept cantitate neglijabilă într-o instituție publică în care doar avocatul și consilier neremunerat Felicia Ovanesian contează. Astfel, ca să nu vină direct din partea primarului Vergil Chițac sau a apropiaților, celălalt viceprimar – liberalul Ionuț Rusu – tot solicită ca Florin Cocargeanu să-și ia jucăriile și să plece la un birou pe… strada Sulmona.

Explicațiile sunt halucinante… Până la alegerile locale din 27 septembrie, foștii viceprimari, Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu, au avut loc în birouri. Cei de astăzi, Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu, nu mai au loc! Astfel, s-a ajuns la un soi de consens, la o decizie de comun acord, pentru ca vicele Cocargeanu să… plece! Putem să admitem că cei doi au o mulțime de lucruri de adus în birou și nu mai au loc, însă unul din ei putea pleca pur și simplu în alt birou, ori Cocargeanu pleacă… în altă clădire! Astfel, Cocargeanu se mută, de luni, 7 decembrie, la un sediu al Primăriei din strada Sulmona.

Am ajuns de comun acord la concluzia că eu trebuie să plec. Atât eu cât și colegul Ionuț avem multe lucruri de adus și, practic, nu avem loc. A fost o chestiune de comun acord”, a spus Florin Cocargeanu, pentru TOMIS NEWS.

Cocargeanu nu a dorit să ne precizeze cine a venit cu ideea mutării, motivarea ei ș.a. Explicația este următoarea: Rusu și Cocargeanu au fost trimiși într-un singur birou, spre deosebire de fosta administrație, în care fiecare avea biroul lui. Din rațiuni de covid, avocatul Felicia Ovanesian, șeful de facto al municipiului Constanța, nu are loc de Dorin Popescu, celălalt consilier al primarului, în propriul lor birou. Astfel, Felicia Ovanesian a dispus ca viceprimarul irelevant să fie exilat, de aici și decizia de comun acord.

Totodată, potrivit unei alte dispoziții a consilierului neremunerat, noul arhitect șef al municipiului, Dan Petre Leu, trebuie să îi prezinte lui Felicia Ovanesian toate proiectele legate de urbanism, înainte ca acestea să fie supuse votului Consiliului Local Municipal Constanța!

VA URMA!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *