Vești bune pentru părinți! Crește numărul de locuri în creșele constănțene. Făgădău: „Trebuie să ne canalizăm energia în acest sens!”

După ce la începutul acestui an Primăria Municipiului Constanța a dat în folosință o nouă creșă cu 100 de locuri pentru cei mai mici locuitori din oraș, alte trei unități aflate în administrarea municipalității vor fi extinse prin lucrări de reabilitare, modernizare și mansardare.

„Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a alocat, în urma rectificării bugetare din ultima ședință a Consiliului Local Municipal, mai mulți bani pentru ca aceste unități să fie extinse, iar numărul locurilor din creșe să crească”, au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

Este vorba despre Creșa nr. 1, de pe strada Adamclisi, Creșa nr. 2, de pe aleea Mălinului și Creșa nr. 5 situată pe aleea Mimozelor, iar prin lucrările care vor fi executate la aceste unități, numărul locurilor va crește cu încă 105, mărturisesc cei de la Primărie.

„Știți foarte bine că anul acesta am deschis o creșă nouă. Nu este suficient, așa că trebuie să ne canalizăm energia pe extinderea numărului de locuri din creșele constănțene”, a spus Decebal Făgădău.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.