Veste bună pentru cei mici: Lucrările la mai multe locuri de joacă din Constanța, aproape finalizate

Amenajarea locurilor de joacă continuă în municipiul Constanța. În momentul de față sunt în lucru șapte spații destinate celor mici în diferite zone ale orașului, spun reprezentanții municipalității. Unul dintre acestea se află pe strada Năvodului, unde se amenajează și un miniteren de sport.

De asemenea, lucrările sunt avansate pe strada Dispensarului, bl. 24a/24b, pe aleea Heracleea, la intersecția cu aleea Făt Frumos, în parcul de la Teatrul Oleg Danovski, pe strada Traian, bl. A4/A5 și  pe bulevardul 1 Decembrie 1918 la intersecția cu strada Traian, unde mai trebuie turnat doar covorul antitraumă. La spațiul de joacă din parcul de la Gară mai trebuie executate mici lucrări de infrastructură, iar apoi trebuie montate echipamentele de joacă și turnat covorul asfaltic.

După finalizarea lucrărilor amintite, numărul locurilor de joacă finalizate va ajunge la 21. Între timp, în scurt timp vor începe lucrările de reamenajare pe strada Adamclisi, bl. P1/P2, pe strada Primăverii la intersecția cu aleea Lujerului, în parcul din cartierul Tomis II și pe strada Dionisie cel Mic, bl. 50.

În paralel, Primăria Municipiului Constanța a întocmit documentația pentru achiziția lucrărilor de reabilitare a altor 18 spații de joacă.

„Facem apel către toţi locuitorii oraşului să nu intre în spațiiile de joacă în curs de amenejare, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au declarat cei de la Primărie.

joaca 4

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.