Vernisaj de artă contemporană – „Pictori de la malul mării” – la Muzeul de Istorie, sub egida Constanța Revival

Vineri, 03 septembrie, în Sala Ovidius de la parterul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Constanța va avea loc vernisajul expoziției de artă contemporană „Pictori de la malul mării” – Atelier de creație 2021, manifestare culturală din seria evenimentelor Art & Craft Constanța Revival, organizate de ArtAntik Gallery & MoonDust cu sprijinul MINAC, al Primăriei Municipiului Constanța și al unor sponsori care, cu generozitate s-au alăturat acestui demers de promovare și susținere a unor artiști constănțeni, toți dorind a demonstra atașamentul față de locul în care trăiesc: Alteea SA, Evercloud, GSMnet, Oil & Gas Recruitment, Seara Company.

afis

Expoziția reunește 12 artiști, 8 dintre aceștia fiind absolvenți ai Facultății de Arte din cadrul Univesității ” Ovidius ” – Constanța, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România și un independent :

Conf. Univ. Dr. Gheorghe Caruțiu

Prof. Univ. Dr. Daniela Turcanu

Anca Georgescu

Roxana Dumitru

Andreea Rădulescu

Maciac Alexandra

Caba Anca

Vasile Lazăr

Papadopol Daniela

Burcea Florica

Iulia Mihalcea

Blaj Elena

Proiectul expozițional este un exercițiu vizual ce își propune a etala preferințele stilistice ale acestor artiști, in funcție de opțiunea estetică pe care o abordează. Artiștii grupării astfel reunite, se diferențiază prin unicitatea experiențelor parcurse de-a lungul timpului, fiecare având abordări originale asupra peisajului zonei și a naturii statice. Curator al expoziției este reputatul cadru didactic Conf. Univ. Dr. Gheorghe Caruțiu. Finisajul expoziției va avea loc în data de 19 septembrie.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să nu ezitați a ne contacta la numărul de telefon: 0722211698. Persoană de contact, organizator: Neagu Andrei ( ArtAntik Gallery )

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *