Vergil Chițac, despre luptele interne din PNL: „Ne spălăm rufele în familie!”

Nu mai puțin de 13 din 43 de organizații liberale solicită demisia președintelui Ludovic Orban. Fostul premier nu are nici cea mai mică intenție să demisioneze, susținând că o eventuală debarcare a sa se poate face strict statutar, respectiv în cadrul unui Congres.

Revolta stârnită în aceste zile de Rareș Bogdan s-a inflamat în organizațiile din Ardeal și se extinde și în alte zone cu rapiditate. Tensiunile sunt suficient de mari, încât să perturbe armonia guvernării, pe care Florin Cîțu se străduiește din răsputeri să o ignore, sau s-o controleze, prin pactul cu primarii de mari municipii.

Pe fondul luptelor interne, liberalul Vergil Chițac, primar al municipiului Constanța, ne-a precizat că aceste lupte trebuie tranșate în interiorul partidului:

„Eu nu prea sunt implicat în povestea asta, pentru că mă ocup mai mult de partea administrativă, de conducere a orașului Constanța. Dar, fiind om politic, va trebui să abordez și acest aspect. Ce pot să spun la momentul acesta este că nu am făcut o analiză, va trebui să o fac în perioada următoare. Dar, ca primă reacție, sunt de părere că aceste lucruri se discută în interiorul partidului, voi avea și eu un punct de vedere dacă mi se va cere acest lucru. Nu pot să am o reacție publică, pentru că ne spălăm rufele în familie”, a spus Vergil Chițac, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *