Vergil Chițac, candidatul PNL? Huțucă: „Are o cotă de favorabilitate peste Făgădău. Vom anunța candidatul la sfârșitul săptămânii viitoare”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a efectuat, vineri, o vizită în județul Constanța. Întâlnirea lui Orban cu liberalii de la malul mării a fost în cadru închis, un eveniment discret, deloc public.

CITEȘTE ȘI:

În cadrul acestei vizite, Orban și președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, au discutat mai multe ore cu primarii liberali din județ. Evident, subiectul principal de discuție a fost legat de viitoarele surse de finanțare pentru proiectele primarilor.

CITEȘTE ȘI:

Totodată, referitor la subiectul arzător al momentului, Huțucă a spus că s-a discutat și despre cercetarea sociologică proaspăt încheiată și că Vergil Chițac, vehiculat drept candidat al partidului pentru Primăria Constanța, stă foarte bine în sondaj.

„A fost o întâlnire cu primarii și, bineînțeles, cele mai multe discuții au legate de problemele lor, de surse de finanțare pentru proiecte, s-a discutat mult și despre cum va fi aplicat PNDL 3. Evident, s-a mai discutat și despre sondajul partidului și, așa cum a stabilit președintele, candidații vor fi anunțați până la sfârșitul săptămânii viitoare. Vergil Chițac stă foarte bine în sondaj, o intenție de vot foarte bună, aproape cât Decebal Făgădău și o cotă de favorabilitate chiar mai mare decât Decebal Făgădău. Dar, Vergil Chițac este doar o persoană sondată, analizată, nu pot să apreciez acum dacă el va fi candidatul sau nu, nu pot să confirm asta acum”, a spus Bogdan Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *