Vârful de lance al unionismului românesc, George Simion, își lansează la Constanța cartea „Blocați în labirint”. „Minți diabolice, a căror lăcomie este de nestăvilit, țin prizonieri milioane de oameni”

Vineri, 26 ianuarie a.c., la librăria Dorian Gray din Constanța (bd. Ferdinand, nr. 24, vis-à-vis de Parcul Arheologic Constanța), ora 19:00, va avea loc un eveniment de excepție: cel mai vocal reprezentant al unionismului românesc din ultimii ani, George Simion, își lansează la Constanța cartea intitulată „Blocați în labirint”. Volumul, lansat anul trecut în librării și en fanfare la Bruxelles aduce în atenția publică nu doar necesitatea Unirii celor două state românești, România și Republica Moldova, ci aspecte concrete pe care românii ar trebui să înceteze să le trateze superficial. La aproape trei decenii de dispariție a regimului național-comunist ceaușist, milioane de români încă trăiesc sub bocancul socialist. Este vorba de țara soră, Basarabia, rana nevindecată a celui de-al Doilea Război Mondial, rezultatul înțelegerii politice a doi criminali, Adolf Hitler și Iosif Stalin, fapt reprobabil încă existent pe teritoriul european.

CITEȘTE ȘI:

Anul Nou debutează sub semnul Centenarului: un steag tricolor de 100 de metri unește malurile Prutului. Simion, Acțiunea 2012: „Nu mai admitem ca politicienii lași să își bată joc de acest deziderat național!”

În anul în care sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, datoria măcar morală a românismului ar trebui să ne aplece spre acei frați văduviți de cetățenia, perspectivele și simțul românesc.

Așadar, întoarcerea în trecut, experiența prezentului și optimisul viitorului, fără de care nu putem exista ca națiune, toate acestea vor fi dezvăluite vineri, la lansarea de carte a lui George Simion, eveniment susținut de TOMIS NEWS, publicația constănțeană constant prezentă în momentele de foc de la Chișinău din ultimii ani.

Detalii complete despre eveniment, disponibile AICI!

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Ziua Națională, în format extins la Chișinău. „Transmitem un mesaj hotărât către clasa politică de la București să își revină în fire”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*