Vânzătorii de artificii, „tăvăliți” de Poliția Locală Constanța: AMENZI de aproape 50.000 lei

Primăria Municipiului Constanța prin Direcția Generală Poliția Locală a inițiat o campanie de verificare a comerțului stradal cu produse pirotehnice de pe raza municipiului Constanța. Ca urmare a controalelor de miercuri, 24 de operatori economici care își desfășurau activitatea comercială cu încălcarea prevederilor HCL nr.427/2017 modificată, privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a activităților comerciale și a serviciilor de piața în municipiul Constanța, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 46.300 lei.

actiuni Politia Locala 3

Potrivit Poliției Locale, a fost dispusă sancțiunea complementară de confiscare a bunurilor rezultate din activitatea nelegală. A fost ridicată în vederea confiscării suma de 762 lei. Polițiștii locali monitorizează în permanență legalitatea desfășurării comerțului stradal.

Colegii noștri au identificat și ridicat de pe domeniul public 5 amplasamente cu caracter provizoriu, abandonate pe raza municipiului Constanța. Pentru a nu se ajunge la astfel de măsuri, apelăm la spiritul civic al operatorilor economici și îi îndrumăm să respecte prevederile legale aflate în vigoare”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.