Spread the love

Deputatul Valeriu Steriu a fost ales, sâmbătă, preşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), în cadrul Conferinţei Naţionale a partidului.

Valeriu Steriu a fost ales preşedinte al UNPR cu 339 voturi, în timp ce contracandidaţii săi, senatorii Iulian Cristache şi Ioan Iovescu, au obţinut 22 de voturi, respectiv 5 voturi, iar patru voturi au fost anulate. Scrutinul a fost secret şi s-a desfăşurat pe buletine de vot. Şi-au exercitat dreptul de vot 370 de membri ai UNPR din cei 401 membri ai Conferinţei Naţionale.

„Partidul acesta merge mai departe, este un partid puternic (…). Ne așteaptă niște zile grele în față. Suntem convinși că vom face față, suntem convinși că vom fi surpriza alegerilor locale și cea mai mare surpriză politică în acest an”, a spus Steriu, după ce a fost desemnat câștigător al funcției de președinte al UNPR.

UNPR s-a lansat oficial pe 1 mai 2010, la iniţiativa lui Gabriel Oprea. În scrisoarea adresată progresiştilor în ziua în care şi-a anunţat demisia, Oprea a spus că opţiunea sa pentru viitorul preşedinte UNPR este Valeriu Steriu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *