Valentin Vrabie s-a înscris în ALDE!

Povestea independenței și a dedicației pentru oameni și a lălăielii „luptei anti-partide” s-a încheiat. Primarul independent de la Medgidia, Valentin Vrabie, s-a înscris, miercuri, în ALDE.

Vrabie și-a început cariera în PSD, unde stabilea recorduri la nivel național când candida pentru primăria Peștera. Dezamăgit de „atitudinea PSD”, Vrabie și-a înăsprit tonul, ajungând în 2014 să declare că „voi distruge caracatița PSD”. În septembrie același an, cu Vrabie deja plecat din partid, Peștera își anunța „independența” față de partidele politice, 13 din 12 consilieri fiind independenți, dându-și demisiile din partidele lor.

La alegerile locale din 5 iunie a.c., Vrabie a obținut 59,1% dintre voturile valabil exprimate pentru primăria Medgidia, iar candidatul PSD, Luminița Vlădescu, a obținut doar 17%.

Decât țăran la oraș mai bine în satul meu fruntaș?

De la instalarea la cârma primăriei din Medgidia, Vrabie a avut numai probleme! Se pare că pălăria unui oraș mare îl depășește, întrucât calitățile de administrator afișate la Peștera nu s-au confirmat, iar, recent, când consilierii locali i-au cerut un raport legat de felul în care vor fi cheltuiți banii atribuiți Zilelor Medgidiei a luat foc și a anulat evenimentul!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *