VACCINARE OBLIGATORIE instituită de un operator privat pentru SUTE de lucrători: De la 1 noiembrie, se SUSPENDĂ contractele de muncă ale angajaților nevaccinați

Decizie radicală instituită de un constructor din Galați: vaccinare obligatorie, pentru sute de angajați, de la 1 noiembrie! Conducerea Criomec Galați a decis ca, de luna viitoare, angajaților nevaccinați să li se suspende contractele de muncă:

WhatsApp Image 2021 10 11 at 16.39.18

În România nu există vaccinare obligatorie, atât șeful statului, Klaus Iohannis, cât și premierul demis Florin Cîțu sau chiar șeful DSU Raed Arafat au subliniat în nenumărate rânduri faptul că vaccinarea este opțională, în ciuda unor măsuri de constrângere tot mai contestate. Astfel, nu există acte normative care să stabilească vaccinarea obligatorie, deși o serie de privați au decis de capul lor astfel de măsuri. De exemplu, la Constanța, este vorba de Grup Servicii Petroliere, prezidat de magnatul petrolului, Gabriel Comănescu. Despre vaccinarea obligatorie se discută în privința medicilor și a cadrelor medicale și a lucrătorilor IGSU.

La Criomec Galați lucrează aproximativ 630 de angajați, angrenați în proiecte in­dus­tri­ale. În 2020, cifra de afaceri a ajuns la 19,4 mi­lioa­ne de euro, cu aproximativ 30% peste rezultatul din anul precedent.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „VACCINARE OBLIGATORIE instituită de un operator privat pentru SUTE de lucrători: De la 1 noiembrie, se SUSPENDĂ contractele de muncă ale angajaților nevaccinați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *