USR provoacă PNL la „competiția dreptei!” Negoi (USR Constanța): „Dorim să fim noi în TURUL DOI, fără PSD!”

Uniunea Salvați România a avut zilele trecute cel de-al patrulea Congres, în cadrul căruia și-a desemnat candidatul pentru prezidențiale, pe președintele partidului: Dan Barna! Între USR și PLUS s-a dus o luptă grea, în sensul că Uniunea dorea ca desemnatul pentru prezidențiale să fie de la USR, iar PLUS să desemneze premierul. Dacian Cioloș, liderul PLUS, a avut alte planuri și a decis ca PLUS să își desemneze propriul candidat la prezidențiale.

CITEȘTE ȘI:

USR a anunțat că, indiferent de condiții și concesii, va intra în competiție cu actualul președinte al României, Klaus Iohannis, candidatul PNL.

CITEȘTE ȘI:

Se pune înrebarea firească: De ce ar fi Dan Barna mai bun decât Klaus Iohannnis? Ne-a oferit răspunsul președintele USR Constanța, Remus Negoi:

„Pentru că Dan Barna este un suflu nou, pentru că îl cunoaștem foarte bine și pentru că este… USR-ist! Pentru electoratul de dreapta acest lucru înseamnă competiție și nu ar trebui să ne ferim nici noi și nici partea „cealaltă” de competiție! Chiar ne-am dori să fie competiția în actul final, adică în turul doi!”, a spus Remus Negoi, pentru TOMIS NEWS.

Întrebat dacă inițiativa USR ar trebui să fie percepută ca o amenințare pentru Iohannis, președintele USR Constanța ne-a concluzionat că „nicidecum, ar trebui să fie bucuros, pentru că asta îl stimulează să fie mai bun în ceea ce face!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.