USR-PLUS la un pas de EXCLUDERE de la conducerea Constanței: Palaz (PMP), vicepreședinte de Consiliu Județean!

Președintele PNL, premierul Ludovic Orban și președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, au joi ajuns la o înțelegere politică, iar cele două partide vor face alianță în toate județele unde PMP a intrat în Consiliul Județean sau alianțe la primării, acolo unde PMP are reprezentanți. Cei doi lideri de partid au ajuns la un acord, iar secretarii generali ai PNL și PMP vor redacta documentul, care va fi semnat în cursul săptămânii viitoare.

Cei de la PMP au intrat în 23 de consilii județene, printre care și județul Constanța. Astfel, în urma alianței, cei de la PMP vor primi funcții de vicepreședinți de consilii județene. Este și cazul Constanței, unde PMP are trei consilieri județeni, printre care fostul și, cel mai probabil, viitorul vicepreședinte al Consiliului Județean, Claudiu Palaz.

PNL își asigură o primă alianță și nu mai stau la mâna celor de la USR-PLUS. De menționat că USR-PLUS are reprezentanți în doar 13 consilii județene, iar liberalii sunt nemulțumiți de faptul că, în ciuda scorurilor mici obținute, cei de la USR-PLUS „au pretenții exagerate”. În aceste condiții, în afara Capitalei, cei de la USR-PLUS vor fi în opoziție în mare parte din țară, asta dacă nu se schimbă ceva și se ajunge la o altă înțelegere la nivel național.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *