USR-PLUS denunță înțelegerile politice din Consiliul Local. Ochiuleț îi dă „cartonaș ROȘU” primarului Chițac: „RETRAGEȚI atribuțiile lui Horia Constantinescu”

Scandal cât casa încă din Săptămâna Mare în Primăria Constanța, de când consilierii USR-PLUS nu mai au loc de Horia Constantinescu și îi solicită constant primarului Vergil Chițac demiterea lui Horia Constantinescu. Marți, primarul a arătat că nu are de gând să renunțe la serviciile fostului social-democrat, întrucât este foarte mulțumit de el. Afirmațiile i-au inflamat și mai tare pe USR-iști, iar miercuri consilierul local Mihai Ochiuleț a denunțat înțelegerile politice din Consiliul Local, viitorul alianței PNL – USR-PLUS fiind astfel pus în pericol:

Domnul Primar Vergil Chițac pune un politruc PSDist mai presus de parteneriatul cu USRPLUS. Declarațiile din spațiul public ne dau de înțeles că există și un soi de admirație pentru modul în care un funcționar public înțelege să-și exercite atribuțiile în total dispreț față de conduita prevăzută în normele legale. Domnule Primar, USRPLUS nu pune presiune politică pe un funcționar public! USRPLUS solicită public retragerea atribuțiilor și, pe cale de consecință, anularea delegării în urma unor înțelegeri din campania pentru alegerile locale. Reamintim că ne aflăm într-un parteneriat pentru schimbarea în bine a Constanței, iar deciziile importante trebuie luate împreună. Ne aflăm în fața unei probleme generale, de principiu, nu în fața unei situații punctuale. Stop aranjamentelor de culise!”, a transmis Mihai Ochiuleț.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *