USR-PLUS Constanța, la un pas de DEMITERE a primarului Cârjaliu de la Agigea. Negoi: „Avem mai multe semnături decât a avut el voturi”

Campania de demitere a primarului de la Agigea Cristian Maricel Cârjaliu demarată de USR-PLUS se dovedește a fi una de… succes. Începe să devină o modă, la nivel național, demiterea primarilor, probabil pentru că cetățenii s-au săturat de promisiuni neonorate sau de faptul că sunt întâmpinați de dopuri în urechi în fața criticilor, așa cum a precizat recent un alt primar constănțean. Astfel, USR-PLUS Agigea mai are de strâns doar câteva zeci de semnături, apoi treburile politice intră în linie dreaptă: trimiterea dosarelor la Instituția Prefectului Constanța, analiza lor, ulterior prefectul Silviu Coșa să aprobe referendumul de demitere.

Potrivit președintelui USR-PLUS Constanța, senatorul Remus Negoi, bătălia finală se va da la votul efectiv, la urne, însă nu sunt mari motive de emoții, mai ales că la alegerile locale diferența dintre Cârjaliu și candidatul USR-PLUS, Gabriel Ciobanu, a fost foarte mică:

„Știu că ieri mai erau necesare aproximativ 200. Teoretic, nu mai sunt multe, dar acum am ajuns la cei care se îndoiesc să dea o semnătură, care încă nu sunt foarte convinși. Dar, pot să confirm că semnăturile strânse până acum sunt mai multe decât voturile pe care primarul le-a avut. Sigur, nici nu era diferență mare atunci după  cum știm. Mai departe, domnul prefect trebuie să verifice legalitatea și să procedeze la demararea efectivă a referendumului pentru demitere. Sigur, eu nu mi-aș fi dorit să nu iasă primar de prima dată, dar sperăm să îl demitem cât mai repede. Ar trebui să se prezinte cei care au semnat. Venirea efectivă a oamenilor la vot va fi marea bătălie și nu e numai asta, ar trebui să nu se întâmple turismul electoral”, a spus Remus Negoi, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *