USR-PLUS a pornit RĂZBOIUL împotriva PNL Constanța. Viceprimarul Cocargeanu: „Pe PSD-iștii Horia Constantinescu și Cristinel Dragomir să și-i asume liberalii!”

S-au întâlnit degeaba de două ori în ultimele zile la sediul PNL… Aleșii locali ai USR-PLUS nu mai au dispoziție la menajamente și pun piciorul în prag, forțând mâna liberalilor ca să renunțe la… Horia Constantinescu și Cristinel Dragomir. Primarul Vergil Chițac și-a conceput echipa în cauză, care s-a dovedit a fi una catastrofală, motiv pentru care edilul și-a amintit că este liberal și, de la o vreme, participă la ședințele PNL. USR-iștii au speculat ruptura, s-au săturat să suporte mai multe lucruri și… au scos săbiile.

Mai mult, USR-iștii sunt la curent cu un detaliu în privința lui Cristinel Dragomir: doar ce a fost emisă o decizie de incompatibilitate! Vom detalia acest aspect într-un material următor, însă relevant este faptul că, imediat după consilierul local Dumitru Charagheorghe, viceprimarul Florin Cocargeanu a avut o ieșire vehementă:

Doresc să-mi exprim părerea vis-à-vis de insinuările emise ieri într-o emisiune online, potrivit cărora ministrul de resort USRPLUS nu a înlocuit până acum directori precum cei de la Ceronav și ACN pentru că ar exista legături subterane și datorii de plătit între USRPLUS și PSD. Remarc existența dublei măsuri în discurs, cea care le-a oferit locuri în PNL lui Sorin Câmpeanu și Mihai Chirica și care i-a importat în Primăria Constanța pe Horia Constantinescu și Cristinel Dragomir. Deși la nivel local avem o colaborare foarte bună cu PNL, doresc să reafirm foarte clar: USRPLUS Constanța refuză categoric prezența lui Horia Constantinescu, nașul fiului lui Adrian Nastase și a lui Cristinel Dragomir în aparatul primăriei, „dacă vrea să-i susțină PNL, să-i susțină PNL”!”, a transmis Cocargeanu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “USR-PLUS a pornit RĂZBOIUL împotriva PNL Constanța. Viceprimarul Cocargeanu: „Pe PSD-iștii Horia Constantinescu și Cristinel Dragomir să și-i asume liberalii!”

  • vineri, 30 aprilie 2021 la 18:12
    Legătură permanentă

    Foarte bine! Ruperea de metehne vechi si apucaturile mafiote nu pot fi decat benefice pentru cetatea noastra. Sarbatori fericite!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *