USR NU va vota un guvern minoritar. „Refacem coaliția doar dacă DISPARE Cîțu”

USR nu va vota Guvernul Nicolae Ciucă, a anunțat, vineri seara, Ionuț Moșteanu. Acesta a anunțat că USR susține în continuare refacerea coaliției, însă cu o singură condiție.

Probabil au discutat cu PSD și au avut o înțelegere pentru a susține un guvern minoritar. PNL a decis să nu flexibilizeze mandatul și să meargă în continuarea cu un mandat minoritar. Vom vedea dacă PSD votează acest guvern, dacă nu votează, înseamnă că nu trece acest guvern. Dorim refacerea acestei coaliții, dar fără premierul Florin Cîțu.”, a spus Ionuț Moșteanu.

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a spus, vineri, că partidul nu va vota guvernul minoritar propus de PNL și Nicolae Ciucă și a râs de declarațiile contradictorii ale lui Florin Cîțu și premierului desemnat Nicolae Ciucă.

USR nu va vota u guvern minoritar. Am văzut declarații contradictorii mai devreme. Unul dintre ei are informații greșite. Dacă va trece, va trece cu voturile PSD. Este un guvern care nici de parlamentarii PNL va fi votat„, a spus Ionuț Moșteanu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „USR NU va vota un guvern minoritar. „Refacem coaliția doar dacă DISPARE Cîțu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *